TOKAT / TURHAL - Sarıkaya İlkokulu

Sarıkaya İlkokulu

Adres
SARIKAYA KÖYÜ SARIKAYA KÜME EVLERİ SARI KAYA ILKOKULU BLOK NO 124 TURHAL / TOKAT
Vizyon
Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp,geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz Sarıkaya İlkokulu olarak; Bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak,onların; milli, manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihine ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen,bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen,topluma yararlı birer birey olmaları için varız.
Soba
Ulaşım
Ulaşım tek araçla yapılmaktadır.( Aracı olan öğretmen diğer öğretmenleri de götürmektedir.) Turhal ilçesine yaklaşık 35 dk da varılabilmektedir.Kışın bu süre yaklaşık bir saati bulmaktadır.
Tokat iline 62 km, Turhal ilçesine 16 km uzaklıktadır.